Bruidsmake-up

Netanya verzorgt graag je make-up en/of bruids nagels op één van de mooiste dagen in je leven. Kies jij voor een professionele aanpak en uiterste perfectie, dan ben je bij haar aan het juiste adres.  Bruidsmake-up is erg belangrijk omdat je rekening houden met een make-up maakt die de hele dag houdbaar is en er prachtig uit ziet voor zowel, daglicht, fotografie als film. Of je nu gaat voor de “natural” bride of juist de “glamorous” bride look, je wilt natuurlijk stralen op deze mooie dag! Haar motto staat hierbij centraal: ‘You, but better!’ in een proefsessie zullen je make-up wensen worden doorgenomen.

Proefsessie

Bij een proefsessie spreken wij enkele weken voor de bruiloft af om jouw wensen te bespreken, de proefsessie zal plaatsvinden in mijn salon in Kortenhoef. Bij deze proefsessie zullen wij kijken wat het beste bij jouw gezicht past. Tijdens de proefsessie krijg je een goed beeld hoe je er op je bruiloft uit zal gaan zien. Alle producten die we gebruiken voor de proefsessie worden opgeschreven en alle informatie/wensen worden doorgenomen zodat alles op de dag zelf perfect verloopt.

Vind je het fijn om iemand mee te nemen? een Vriendin/familielid is van harte welkom tijdens de Proefessie.

Fashion Hairstylist Lonneke van Dijk

 

Op je huwelijksdag ben jíj de ster en moet je je nergens zorgen over hoeven maken. Ook niet over je haar. Want een doorsnee bruidskapsel, een kapsel dat niet bij je gezicht of jurk past, een kapsel dat halverwege de dag uit zakt… je moet er niet aan denken. Dus geniet, dans, lach en vier feest tot in de late uurtjes.

Laat je bruidskapsel aan mij over, ik geef je de garantie dat je haar de hele dag goed blijft zitten neem de tijd voor je en ben er voor je wanneer en waar jij dat wilt ben op de hoogte van de laatste trends in bruidshaarmode heb jarenlange ervaring in het vak heb vakspecifieke kennis en technieken in huis bied je een groot en uniek assortiment aan prachtige haaraccessoires.

Wil je ’s avonds een andere look of een touch-up? Of wil je een feestelijk kapsel voor je bruidsmeisjes, familieleden of andere gasten laten verzorgen? Ook dan sta ik graag voor je klaar.”

kijk voor Lonneke Haar portfolio op www.fashionhairstylist.nl

Netanya Lüschen Professional Nail & Make-up Artist

Egidius Blocklaan 23
1241 BS Kortenhoef
T 06 13 43 24 56
info@netanyaluschen.nl