(Bruids)make-up

Of je nu de show wilt stelen op een groot feest, gala of bruiloft, of wil dat een professionele Make-up artist je ondersteunt op een belangrijke fotoshoot of bij je tv-debuut, Netanya staat altijd voor klanten klaar. Zij werkt in haar salon in Kortenhoef en uiteraard ook op locatie. Netanya stemt graag met de klant de wensen zorgvuldig af op de kleding, de persoonlijke stijl of feestthema.

nails[1]

Acrylnagels

Hygiëne en kwaliteit zijn van groot belang tijdens het zetten van acrylnagles. Zo heeft iedere klant bij Netanya zijn of haar persoonlijke vijlenset. De acrylnagels kunnen in iedere gewenste vorm gevijld worden en desgewenst worden afgewerkt met bijvoorbeeld french manicure of nail-art. U kunt natuurlijk ook voor u bruidsnagels bij Netanya terecht. Voor mensen met nagelproblemen (o.a. nagelbijters) biedt Netanya speciale behandelingen. Om de nagels mooi te houden is het raadzaam om de nagels iedere 3 weken te laten opvullen.

thumbnail_facetune_02-12-2018-12-18-05

Manicure

Er zijn verschillende behandelingen van een basis manicurebehandeling tot een “manicure de luxe”. De basis manicurebehandeling bestaat, naast het verzorgen van de nagelriemen, het vijlen van de nagels en eventueel lakken ook uit een heerlijke scrub, masker en massage met verzorgende creme deze heerlijke intens verzorgende producten zijn van OPI. De producten die tijdens de behandeling worden gebruikt zijn ook te koop in de studio.